POMIRILI SE BRANKO I MARA PA POKAZALI RAJ NA ZEMLJI U RATKOVU: Domaćin iskeširao BRDO PARA na OVO, tu i ŽIVI ZEČEVI
Foto: Printscreen Instagram/ratkovcanin

svaka čast!

POMIRILI SE BRANKO I MARA PA POKAZALI RAJ NA ZEMLJI U RATKOVU: Domaćin iskeširao BRDO PARA na OVO, tu i ŽIVI ZEČEVI

U prilog pomirenju ide i snimak koji je milioner objavio na današnji dan

Objavljeno: 12:41h

Ivana Slipčević, poznata na društvenim mrežama kao Tačkasta Mara i biznismen Branko Babić pomirili su se nakon naprasnog raskida koji je šokirao Srbiju.

Mara i Branko su se otpratili sa društvenih mreža, što je dodatno podgrejalo sumnje da tu nešto ne štima, ali je sada sve kako treba sudeći po društvenim mrežama.

U prilog tome ide i snimak koji je milioner objavio na današnji dan.

Naime, on je pokazao kako se slavi Uskrs u Ratkovu, a na dekoraciju je pukao baš dosta novca, budući da izgleda svetski.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/ratkovcanin

Tu je na desetine zečeva, kako živih, zako i u formi igračaka.

U jednom kadru se vidi i Mara koja ulazi u kuću.

U dvorištu su ogromni zečići i jaja, sa kojima se deca igraju, a Branko je uslikao i pune korpe ofarbanih jaja kao i postavljeni sto u najlepšim pastelin bojama.

1 / 11 Foto: Printskrin: Instagram/ tackasta_mara

Podsetimo, bogati biznismen odlučio je da se vrati u rodno selo Ratkovo o kom često i priča.

"Ratkovo je inače jako poznato kao selo koje ima veliki broj pecaroša, a da pritom nemamo ni kanal, ni reku, ni baru, ništa... Pre nekih 35 godina jedan povratnik iz Nemačke je došao i kupio parče zemlje ovde. Bilo je smetlište, a on je od toga napravio jezero", govori Babić i dodaje: "Pre nekih četiri ili pet godina sam kupio ovo jezero. Taj povratnik iz Nemačke je to prodao jednom dečku, pa je taj dečko prodao meni. Tako sam se ja vratio ponovo na ovo jezero i tu sam svaki dan od kad sam završio kuću. Ne znam da li u Beograd odem dva ili tri puta godišnje. Između ostalog sam napravio i ribnjak", napominje bogati biznismen kojem kuva šef iz Pariza.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:55

OVAJ FILM JE SNEŽANI BABIĆ DONEO MNOGO USPEHA! Sneki o kultnoj ulozi: Bila sam srećna i ushićena jer sam pored takvih glumaca!

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.